top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black SoundCloud Icon
June available on Spotify & iTunes
Anne van Damme
Grote Prijs van Nederland Publieksfavorieten
Food Hall 88
Grote Zaal 013
Make it to June
Valentijnsconcert Omroep Zeeland

Anne van Damme is een jonge singer-songwriter uit Zeeuws-Vlaanderen. Deze Rockacademie alumna weet te raken met haar gevoelige liedjes en warme stem. Ze fabriceert frisse popsongs met teksten die enerzijds diep en ontroerend kunnen zijn, maar anderzijds zeker ook gevat en direct. Met haar sprankelende gitaarspel en open uitstraling weet Anne je mee te slepen in haar wereld.


Haar voorliefde voor punkrockbandjes weet ze perfect te combineren met de invloeden van singer-songwriters als Jim Croce, Ed Sheeran en Joni Mitchell. Hierdoor schrijft Anne pittige, akoestische popsongs, afgewisseld met kleinere, intieme nummers. Live weet Anne de aandacht vast te houden door haar sterke performance en haar krachtige, maar breekbare stem. De connectie tussen Anne en haar publiek is onmiskenbaar, waardoor haar slotakkoord al menig luisteraar verwonderd heeft achtergelaten. 

 

In 2016 werd de debuut EP ‘June’ tot leven gebracht met een releaseshow in Poppodium 013. Het schijfje bevat een bijzondere verzameling van zes liedjes die perfect weergeven hoe variërend en rakend deze songwriter kan schrijven. Verder gooide Anne hoge ogen als Weekwinnaar en Bootcampfinalist bij De Grote Prijs van Nederland, was ze halve finalist bij Art Rocks en werd ze tot winnaar van de Christmas Carol Contest Korvel gekroond.


De ‘June’ EP is te beluisteren op Spotify, iTunes en Soundcloud. Een fysiek exemplaar bestel je via de website.

Beluister hier de debuut EP 'June' 

Een fysiek exemplaar bestel je voor €5,- (excl. €1,50 verzendkosten) via ikwiljune@gmail.com

Settle Down (LOUD Go Acoustic session)

Meer informatie en boekingen via:
annevandammeofficial@gmail.com

bottom of page